Nieuw!

Eindelijk dan zover…

Na lang wikken en wegen besloten om te gaan doen waar ik blij van wordt, waar ik energie van krijg. Dat ik niet het idee heb dat ik aan het werk ben. Ja, wat is dat dan? Dat is voor mij toch echt het doen van activiteiten voor kinderen. Dit te bedenken, te kijken naar wat het kind wil, wat die nodig heeft, waar die kan laten zien wat die allemaal in huis heeft. Genieten van die momenten waarop je een kind van oor tot oor ziet lachen of glunderen van trots. Heerlijk om hierin mee te kunnen gaan en dit moment ook te kunnen laten ontstaan. Al jaren verbonden aan de Kinder Vakantie Spelen in Eerbeek en wat blijft het mooi om aan het einde van de week terug te kijken op al die kleine leuke momenten van plezier en samenzijn. Kinderen zien genieten van alle activiteiten. Ook al sta ik al in geen jaren meer op een groepje en zou ik het organiseren niet willen missen, wat je doet als je in de werkgroep zit, probeer ik die contacten zoveel mogelijk op te zoeken. Al vele jaren roep ik hoe mooi het zou zijn als dat mijn betaalde baan zou zijn…

Dus ja, dan is het eindelijk zover. En nee, dat wil niet zeggen dat ik geen kinderen meer wil gaan coachen. Maar mijn aandacht komt anders te liggen, namelijk dat ik aan de slag wil met allerlei activiteiten aan te bieden aan kinderen. Dat nu gerealiseerd door ook de mogelijkheid te geven om mij te laten inhuren voor kinderfeestjes, workshops (zowel thuis, bedrijven, scholen, winkels, familiefeesten en BSO’s.) Waar kinderen zijn kunnen er activiteiten georganiseerd worden en laat ik dat nu erg leuk vinden. Weet mij dus te vinden voor dit soort dingen en spreek mij gerust aan of bel of mail. Genoeg mogelijkheden om mij te bereiken!

Ik wil niet met standaard dingen werken daar ik zelf een lichte allergie heb voor veel herhaling en iets doen omdat een ieder dat doet. Hierin altijd wel mijn eigen gang gegaan, dit heeft door ervaringen uit mijn verleden een tijdje op de achtergrond gestaan. Nu dus het moment om weer in mijn kracht te staan en te doen wat bij mij past, ook al is dat afwijkend. Hoe spannend ook, want daardoor val je op. Bij deze: wees welkom bij Mirjams Zolder. Voor appeltaarten, workshops, kinderfeestjes en inloopmiddagen!